Nachtschilderwerk

Ziet u het al voor zich? Uw klanten met de kleding naar de pashokjes. Als ze maar niet tegen de muren aanstoten! Helaas is het sfeerlicht tijdelijk vervangen door een bouwlamp… Lastig? Schakel dan de Nachtschilder in.
 
Wij zijn flexibel. Wij kunnen namelijk uw bedrijfspand ook ‘s nachts schilderen! Terwijl u, uw medewerkers en uw klanten slapen, gaan wij de aan de slag!
 
ZO WERKT DE NACHTSCHILDER:
Allereerst komen wij bij u langs om het schilderwerk te inspecteren. In overleg met u bepalen we wanneer we starten. We beginnen wanneer u daar aan toe bent. Werkt uw personeel tot 17.00 uur? Dan beginnen we om 17.00 uur. Wordt er gewerkt tot 00.00 uur? Dan beginnen we om 00.00 uur!
Zonder anderen voor de voeten te lopen, schilderen we onder meer wanden, kozijnen, deuren en plafonds. Speciale lampen zorgen ervoor dat de werkvlakken optimaal verlicht worden. Daardoor komt de kwaliteit van het werk nooit in het gedrang. Het interieur wordt afgedekt of verplaatst, de volgende dag is de ruimte weer geheel gebruiksklaar en bezoekersvriendelijk.
 
DE VOORDELEN:
 
  • Oppervlakken kunnen drogen zonder dat iemand er per ongeluk tegenaan komt.
  • U, uw medewerkers en uw klanten ondervinden geen hinder aan onze aanwezigheid.
  • Het werk is sneller klaar dan wanneer het overdag moet gebeuren.
Is uw kantoor, winkel, showroom of receptie al langere tijd toe aan een opknapbeurt, maar ziet u op tegen de onrust? Schakel dan de nachtschilder in. Zo kunt u snel weer genieten van een opgeknapt pand!

Contact?

Scroll to Top